Suppen als bedrijfsuitje

dat weet je zeker dat het gezellig wordt …

Suppen met collega’s is niet alleen sportief om te doen, het is ook gegarandeerd een hoop lol op het water. Zeker als die ene collega erin valt natuurlijk 😉 

Wij verhuren SUP’s aan grote groepen en kunnen de SUP’s in overleg ook op een locatie brengen. Als dit niet met de boot kan, betekent dit wel dat de SUP’s nog opgepompt moeten worden. 

Tarief suppen bedrijfsuitje

Het tarief is afhankelijk van waar jullie gaan suppen en ook met hoeveel jullie gaan. Vraag daarom vooraf waar jullie rekening mee kunnen houden. 

Begeleiding

Er wordt standaard een korte uitleg gegeven en iedereen wordt veilig het water op geholpen. 

Waar?

Suppen in Maassluis zorgt ervoor dat de SUP-boards en peddels klaarliggen bij aanvang van het uitje bij onze steiger aan de Boonervliet. Als het uitje ergens anders plaatsvindt, zorgen we ervoor dat de SUP’s daar klaarliggen.

Alleen met goed weer

Is het op de dag van het suppen slecht weer? Dan kan het kosteloos verzet worden naar een andere datum. We willen dat suppen een leuke ervaring is en daar hoort goed weer bij.

Eten & drinken

Wij verzorgen geen eten en drinken. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld zelf eten te bestellen of eten en drinken mee te nemen en bij het water te picknicken. 

Wat doe je aan en neem je mee?

Is het mooi weer en zitten er waterratten in de groep? Zorg dan voor zwemkleding en een handdoek. Bij wat minder weer kan je in sportkleding op de SUP. Maar neem wel een extra setje kleding mee. Je kan namelijk in het water vallen. Gelukkig is het water in de zomer niet zo koud, maar een droog setje kleding is wel zo fijn.

Verder hoef je geen speciale schoenen aan. Suppen doe je het beste op blote voeten. (Wij raden je wel aan om slippers of waterschoenen mee te nemen).

Suppen met bedrijfsfeestje

Wil je met jouw collega’s suppen in Maassluis? Geef dit dan vandaag nog door, dan kunnen we een datum reserveren. Laten we er een onvergetelijk uitje van maken!