Veel gestelde vragen

Omdat onze supverhuur tegenover de Boonervliet zit, is het natuurlijk ideaal om daar te suppen. Maar het is ook geen probleem om de SUP mee te nemen naar een ander water. 

 

Trek vooral iets aan waar jij je goed in voelt. In de zomer is zwemkleding of sportkleding prima. Wanneer het water kouder wordt, is een wetsuit aan te raden. 

Ook kan je jouw schoenen of slippers meenemen op de SUP. Deze klem je eenvoudig vast onder het elastiek dat standaard op de SUP zit. Als je dan ergens onderweg wil stoppen, of een terrasje pakken, heb je heel handig schoenen bij de hand. 

Een zwemvest is niet verplicht. Hou er wel rekening mee dat je op eigen risico het water op gaat. 

Bij het huren van een SUP krijg je van ons een handig tonnetje mee. Dit tonnetje is waterdicht en blijft drijven. Het tonnetje zet je op het board onder het elastieke net. Voor de zekerheid hebben we ook nog een koord met karabijnhaak aan onze tonnetjes zitten. 

Het leuke aan suppen is, dat je het snel leert. Het is vooral een kwestie van balans houden. Heb je het nog nooit gedaan? We geven je wat handige tips mee. We kunnen ook met je meegaan voor een uitleg op het water. 

Wij willen je een mooie ervaring meegeven en begrijpen goed dat de weersomstandigheden goed moeten zijn. Bij storm, regen of hagel, verzetten we het in overleg met jou gewoon naar een beter moment. 

In de zomermaanden kan je vanaf 8.00 uur ‘s morgens tot en met zonsondergang een SUP huren. 

Je kan contant betalen of vooraf via een betaallink. Wij vragen geen borg, alleen een kopie (foto) van een geldig legitimatiebewijs. 

Kinderen vanaf circa 8 jaar met een zwemdiploma kunnen onder begeleiding van een volwassenen een SUP huren. Wij hebben voor kinderen ook kleine peddels en eventueel een zwemvest te leen. 

En setje droge kleren en een handdoek voor na het suppen is altijd handig. Je kan deze bij ons achterlaten zodat je het niet mee hoeft te nemen op de SUP. Verder is het goed om een flesje water voor onderweg mee te nemen. Bij zonnig weer, is het slim om je goed in te smeren. En vergeet dan ook je pet niet 🙂  

 

Contact

openingstijden

suppen in maassluis