Veel gestelde vragen

Omdat onze supverhuur tegenover de Boonervliet zit, is het natuurlijk ideaal om daar te suppen. Een groot voordeel is dat de SUP klaarligt en dat je die zelf niet op hoeft te pompen (geloof ons, dit is best pittig). Maar het is ook geen probleem om de SUP mee te nemen naar een ander water. Je kan dan de tas met sup, peddel en vin bij ons ophalen. Als je dit wilt, laat het ons dan vooraf weten. 

Trek vooral iets aan waar jij je goed in voelt. In de zomer is zwemkleding of sportkleding prima. Wanneer het water kouder wordt, is een wetsuit aan te raden. 

Suppen doe je het beste op bloten voeten of bij koud weer op surf/ supschoenen. Jouw schoenen of slippers kan je meenemen op de SUP. Deze klem je eenvoudig vast onder het elastiek dat standaard op de SUP zit. Als je dan ergens onderweg wil stoppen, of een terrasje pakken, heb je heel handig schoenen bij de hand. 

Een zwemvest is niet verplicht. Hou er wel rekening mee dat je op eigen risico het water op gaat. 

Bij het huren van een SUP kan je van ons een handig tonnetje of waterdicht tasje lenen. Het tonnetje is waterdicht, blijft drijven en zet je op het board onder het elastieke net. Voor de zekerheid hebben we ook nog een koord met karabijnhaak aan onze tonnetjes zitten. 

Het leuke aan suppen is, dat je het snel leert. Het is vooral een kwestie van balans houden. Heb je het nog nooit gedaan? We geven je wat handige tips mee voordat je het water op gaat. Verder stap je op bij onze steiger en helpen we je hier bij. 

Wij willen je een mooie ervaring meegeven en begrijpen goed dat de weersomstandigheden goed moeten zijn. Bij storm, harde wind, regen of hagel, verzetten we het gewoon naar een beter moment. 

In de zomermaanden kan je vanaf 8.00 uur ’s morgens tot en met 21.00 uur suppen. 

Je kan achteraf contant betalen, per pin of via een betaallink. 

Kinderen vanaf circa 8 jaar met een zwemdiploma kunnen onder begeleiding van een volwassenen een SUP huren. Wij hebben voor kinderen ook kleine peddels en eventueel een zwemvest te leen. 

En setje droge kleren en een handdoek voor na het suppen is altijd handig. Je kan deze bij ons achterlaten zodat je het niet mee hoeft te nemen op de SUP. Verder is het goed om een flesje water voor onderweg mee te nemen. Bij zonnig weer, is het slim om je goed in te smeren. 🙂

Contact

openingstijden

suppen in maassluis