contact

Reserveren bij Suppen in Maassluis

Wil je een keer suppen in Maassluis? Of een keer met vrienden, collega’s of het gezin Maassluis per sup verkennen? Stuur jouw wensen door en je hoort ons snel! Ps. Let op, dit is nog geen definitieve reservering. Maar we doen ons best om aan jouw wensen te voldoen ūüôā

Donderdag 20 augustus zit tussen 11.00 en 17.00 uur vol. 

 

Contact

Openingstijden

Suppen in Maassluis

Social

wintersup 2021

In de winter is suppen geweldig om te doen en het is heerlijk rustig op het water. En omdat je beweegt, krijg je het niet snel koud.

Je kan bij ons een wetsuit lenen, maar je kan ook (sport)kleding aan. Als je te water gaat, is het wel fijner als je een wetsuit aan hebt. Wij raden beginners dan ook aan om nog even te wachten met suppen tot het weer zomer is.

Verder is het handig om aan het volgende te denken: handschoenen met grip, muts, sweater of sportjas over je pak, surfschoenen of sportschoenen en dikke sokken! 

Je kan een waterdicht tonnetje lenen zodat je veilig kleine spullen mee kan nemen zoals je telefoon en sleutels. Omkleden kan bij ons, maar we hebben geen kleedkamers. We verhuren de sups aan maximaal 2 personen per keer. Dit kan helaas even niet anders gezien de huidige maatregelen. Als je vragen hebt of wilt reserveren, horen we het graag!