Suppen in Maassluis

Suppen in Maassluis is niet alleen superleuk om te doen, het is ook nog eens heel goed voor je. Het is een goede work-out, goed voor je balans en na een uurtje suppen is je hoofd heerlijk leeg. Daarnaast is suppen gegarandeerd, plezier op het water!

Supverhuur Maassluis

Wil je graag een keer suppen, maar vind je het zonde om meteen een SUP (stand up paddle) te kopen? Kom er dan een keer een huren! Suppen in Maassluis verhuurt SUP’s zodat je op een leuke manier kan kennismaken met suppen. 

Het mooie aan suppen is dat het niet moeilijk is, de meesten peddelen zonder probleem weg. Balans houden is soms even wennen, maar ook dat is snel onder de knie. Daarom is suppen leuk voor jong en oud en nooit saai. Suppen is leuk met een vriendengroep, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of met een familiedag. En alleen is het ook een relaxed momentje voor jezelf. Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om het water op te gaan. Oké, het weer moet wat ons betreft wel een beetje meezitten.

kinderfeestje

met vrienden

als bedrijfsuitje

met kinderen

op locatie

Veel gestelde vragen

Omdat onze subverhuur tegenover de Boonervliet zit, is het natuurlijk ideaal om daar te suppen. Maar het is ook geen probleem om de SUP mee te nemen naar een ander water. 

 

Trek vooral iets aan waar jij je goed in voelt. In de zomer is zwemkleding of sportkleding prima. Wanneer het water kouder wordt, is een wetsuit aan te raden. 

Ook kan je jouw schoenen of slippers meenemen op de SUP. Deze klem je eenvoudig vast onder het elastiek dat standaard op de SUP zit. Als je dan ergens onderweg wil stoppen, of een terrasje pakken, heb je heel handig schoenen bij de hand. 

Een zwemvest is niet verplicht. Hou er wel rekening mee dat je op eigen risico het water op gaat. 

Bij het huren van een SUP krijg je van ons een handig tonnetje mee. Dit tonnetje is waterdicht en blijft drijven. Het tonnetje zet je op het board onder het elastieke net. Voor de zekerheid hebben we ook nog een koord met karabijnhaak aan onze tonnetjes zitten. 

Het leuke aan suppen is, dat je het snel leert. Het is vooral een kwestie van balans houden. Heb je het nog nooit gedaan? We geven je wat handige tips mee. We kunnen ook met je meegaan voor een uitleg op het water. 

Wij willen je een mooie ervaring meegeven en begrijpen goed dat de weersomstandigheden goed moeten zijn. Bij storm, regen of hagel, verzetten we het in overleg met jou gewoon naar een beter moment. 

In de zomermaanden kan je vanaf 8.00 uur ’s morgens tot en met zonsondergang een SUP huren. 

Je kan contant betalen of vooraf via een betaallink. Wij vragen geen borg, alleen een kopie (foto) van een geldig legitimatiebewijs. 

Kinderen vanaf circa 8 jaar met een zwemdiploma kunnen onder begeleiding van een volwassenen een SUP huren. Wij hebben voor kinderen ook kleine peddels en eventueel een zwemvest te leen. 

En setje droge kleren en een handdoek voor na het suppen is altijd handig. Je kan deze bij ons achterlaten zodat je het niet mee hoeft te nemen op de SUP. Verder is het goed om een flesje water voor onderweg mee te nemen. Bij zonnig weer, is het slim om je goed in te smeren. En vergeet dan ook je pet niet 🙂  

 

Over Suppen in Maassluis

In 2013 kochten wij, Bas & Martine onze eerste SUP. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. We waren zo enthousiast dat we alleen maar dachten, dit moet iedereen een keer ervaren. Nu een paar jaar later, staan we hier nog net zo achter als toen. Want als je zelf ergens heel blij van wordt, wil je dat natuurlijk met de hele wereld delen. Maar laten we met Maassluis beginnen. 

Met Suppen in Maassluis delen we ons enthousiasme en laten we jong en oud op een laagdrempelige manier kennismaken met suppen.  

or check out more demos

Tarieven Suppen in Maassluis

1 uur suppen

€ 7,50

1,5 uur suppen

€ 11,25

2,5 uur suppen

€ 15,-

1 dag suppen

€ 30,-

Weet je van tevoren niet precies hoe lang je wilt gaan suppen? Dat begrijpen wij. De een vindt een uur meer dan genoeg en de ander vindt het net tekort. Wij willen je een onvergetelijke ervaring meegeven en willen niet dat je steeds op je horloge moet kijken. Dus als je twijfelt, laat het weten. We maken dan een mooi en flexibel voorstel voor je.

Contact

Openingstijden

Suppen in Maassluis

Social