Suppen met kinderfeestje

Suppen met kinderfeestje in Maassluis

Suppen met een kinderfeestje is niet alleen sportief om te doen,  het is ook gegarandeerd een hoop lol op het water met vrienden en vriendinnen. 

Wij verhuren SUP’s voor kinderfeestjes vanaf 4 kinderen. De kinderen kunnen hierbij ook extra begeleiding met uitleg krijgen. 

 

SUP per kind per uur € 5,00

Na elk half uur wordt er 2,50 extra berekend. Bij het water wordt er een korte uitleg gegeven door een instructeur van Suppen in Maassluis. Omdat suppen makkelijk te leren is, kan je hierna meteen het water op.

 

Extra begeleiding € 25,00 per uur tot en met maximaal 8 kinderen

Voor kinderen geldt dat er altijd een ouder/ verantwoordelijke aanwezig moet zijn tijdens het kinderfeest. Deze persoon kan ook gebruikmaken van een SUP voor € 5,00 per uur of vanaf de kant toezicht houden. Wanneer je voor extra begeleiding kiest, blijft er een instructeur op het water bij de kinderen tijdens het suppen.

 

Waar?

De kinderfeestjes worden over het algemeen gegeven op de kanovijver. Hier is een steiger waar je makkelijk met de SUP het water opkomt. Het voordeel van de kanovijver is dat er geen motorboten varen en het water ondiep is. Dit maakt het suppen een stuk veiliger.

Suppen in Maassluis zorgt ervoor dat de SUP-boards en peddels klaarliggen bij aanvang van het feestje. Onze boards en peddels zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 jaar.

 

Slecht weer

Is het op de dag van het feestje slecht weer? Dan kan het kosteloos verzet worden naar een andere datum. We willen dat suppen een leuke ervaring is en daar hoort goed weer bij.

 

Eten en drinken

Wij verzorgen geen eten en drinken. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld zelf eten te bestellen of eten en drinken mee te nemen. Bij de kanovijver staat een picknicktafel. Deze kunnen wij helaas niet reserveren, maar met een beetje geluk, is de tafel vrij. Wij gaan ervan uit dat iedereen netjes zijn/haar afval in de prullenbak gooit. 

 

Wat doe je aan en neem je mee?

Bij mooi weer is het ook leuk om naast het suppen te zwemmen. Zorg dus voor zwemkleding en een handdoek. Bij wat minder weer kan je in sportkleding op de SUP. Maar neem wel een extra setje kleding mee. Je kan namelijk in het water vallen. Het water is gelukkig in de zomermaanden niet koud. Verder hoef je geen speciale schoenen aan. Suppen doe je het beste op blote voeten. (Wij raden je wel aan om slippers of waterschoenen mee te nemen).

Wil je met jouw kinderfeestje suppen in Maassluis? Laat het ons weten! Wij zorgen voor een onvergetelijk feestje. 

 

Contact

Openingstijden

Suppen in Maassluis

Social

wintersup 2021

In de winter is suppen geweldig om te doen en het is heerlijk rustig op het water. En omdat je beweegt, krijg je het niet snel koud.

Je kan bij ons een wetsuit lenen, maar je kan ook (sport)kleding aan. Als je te water gaat, is het wel fijner als je een wetsuit aan hebt. Wij raden beginners dan ook aan om nog even te wachten met suppen tot het weer zomer is.

Verder is het handig om aan het volgende te denken: handschoenen met grip, muts, sweater of sportjas over je pak, surfschoenen of sportschoenen en dikke sokken! 

Je kan een waterdicht tonnetje lenen zodat je veilig kleine spullen mee kan nemen zoals je telefoon en sleutels. Omkleden kan bij ons, maar we hebben geen kleedkamers. We verhuren de sups aan maximaal 2 personen per keer. Dit kan helaas even niet anders gezien de huidige maatregelen. Als je vragen hebt of wilt reserveren, horen we het graag!