Suppen met kinderfeestje

Het coolste feestje op het water …

Suppen met een kinderfeestje is niet alleen sportief om te doen, het is ook gegarandeerd een hoop lol op het water met vrienden en vriendinnen. 

Wij verhuren SUP’s voor kinderfeestjes vanaf 6 kinderen. 

 

Tarief suppen kinderfeestje

SUP per kind per uur € 5,00
Na elk half uur wordt er 2,50 extra berekend. Bij het water wordt er altijd eerst uitleg gegeven. Omdat suppen makkelijk te leren is, kan je hierna meteen het water op.

Begeleiding

SUP per kind per uur € 5,00
Na elk half uur wordt er 2,50 extra berekend. Bij het water wordt er altijd eerst uitleg gegeven. Omdat suppen makkelijk te leren is, kan je hierna meteen het water op.

Ouders
Voor kinderen geldt dat er altijd een ouder/ verantwoordelijke aanwezig moet zijn tijdens het kinderfeest. Deze persoon kan ook gebruikmaken van een SUP voor € 5,00 per uur of vanaf de kant toezicht houden. 

Waar?

Suppen in Maassluis zorgt ervoor dat de SUP-boards en peddels klaarliggen bij aanvang van het feestje bij onze steiger aan de Boonervliet. Onze boards en peddels zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 jaar.

Alleen met goed weer

Is het op de dag van het feestje slecht weer? Dan kan het kosteloos verzet worden naar een andere datum. We willen dat suppen een leuke ervaring is en daar hoort goed weer bij.

Eten & drinken

Wij verzorgen geen eten en drinken. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld zelf eten te bestellen of eten en drinken mee te nemen en bij het water te picknicken. 

Wat doe je aan en neem je mee?

Bij mooi weer is het ook leuk om naast het suppen te zwemmen. Zorg dus voor zwemkleding en een handdoek. Bij wat minder weer kan je in sportkleding op de SUP. Maar neem wel een extra setje kleding mee. Je kan namelijk in het water vallen. Gelukkig is het water in de zomer niet zo koud, maar een droog setje kleding is wel zo fijn.

Verder hoef je geen speciale schoenen aan. Suppen doe je het beste op blote voeten. (Wij raden je wel aan om slippers of waterschoenen mee te nemen).

Suppen met kinderfeestje

Wil je met jouw kinderfeestje suppen in Maassluis? Geef dit dan vandaag nog door, dan kunnen we een datum reserveren. Laten we er een onvergetelijk feestje van maken!

Contact

openingstijden

suppen in maassluis