1 uur suppen

7,50
  • 1 uur suppen incl. korte uitleg

1,5 uur suppen

11,25
  • 1,5 uur suppen incl. korte uitleg
meest gekozen

2,5 uur suppen

15,-
  • 2,5 uur suppen incl. korte uitleg

1 dag suppen

35,-
  • 1 dag suppen incl. tas met materialen

Suppen in Maassluis

supverhuur Maassluis

Like walking on water, only better …

Suppen in Maassluis is niet alleen superleuk om te doen, het is ook nog eens heel goed voor je. Het is een goede work-out, goed voor je balans en na een uurtje suppen is je hoofd heerlijk leeg. Daarnaast is suppen gegarandeerd, plezier op het water!

Wil je graag een keer suppen, maar vind je het zonde om meteen een SUP (stand up paddle) te kopen? Voor 7,50 per uur kan je er al een bij ons huren. Suppen in Maassluis verhuurt SUP’s zodat je op een leuke manier kan kennismaken met suppen. En het voordeel van een SUP huren is ook, dat je direct het water op kan! Voor iedereen die weleens een SUP opgepompt heeft, weet precies wat we bedoelen.

Het mooie aan suppen is dat het niet moeilijk is, de meesten peddelen zonder probleem weg. Balans houden is soms even wennen, maar ook dat is snel onder de knie. Daarom is suppen leuk voor jong en oud en nooit saai. 

Suppen is leuk met een vriendengroep, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of met een familiedag. En alleen is het ook een relaxed momentje voor jezelf. Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om het water op te gaan. Oké, het weer moet  wel een beetje meezitten.

kinderfeestjes

met vrienden

bedrijfsuitjes

met kinderen

op locatie

cadeaubonnen

over Suppen in Maassluis

In 2013 kochten wij, Bas & Martine onze eerste SUP. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. We waren zo enthousiast dat we alleen maar dachten, dit moet iedereen een keer ervaren. Nu een paar jaar later, staan we hier nog net zo achter als toen. Want als je zelf ergens heel blij van wordt, wil je dat natuurlijk met de hele wereld delen. Maar laten we met Maassluis beginnen. 

Met Suppen in Maassluis delen we ons enthousiasme en laten we jong en oud op een laagdrempelige manier kennismaken met suppen.  

Contact

openingstijden

suppen in maassluis